Kære blog.
Kartoffelsuppe:
Kartoffelsuppe er en skøn cremet efterårs- eller vinterspise og smager dejligt til hovedret.
Hovedret til 4
- 500 g groftrevne kartofler
- 50 g smør
- 2 porrer i tynde ringe (ca. 175 g)
- 3 chalotteløg i tynde både (ca. 100 g)
- 1½ liter grønsagsbouillon
- ¼ liter Karolines Køkken® Piskefløde 38%
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- Tilbehør:
- 240 g groft brød
Kom de groftrevne kartofler i en sigte og skyl dem. Tør kartoflerne i et klæde. Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt kartofler, porreringe og løg. Svits grønsagerne i ca. 1 min. Tilsæt bouillonen og bring suppen i kog. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 7 min. Tilsæt fløden og giv suppen et opkog. Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar